Assassin’s Creed IV – Sulița Diavolului

Așa cum ne-au obișnuit producătorii în ultima vreme, nu putem să avem lansare de joc fără un live-action cinematic! Că doar așa e moda, nu?

Filmulețele din jocuri cu actori adevărați nu sunt o modă nouă; avem exemple vechi precum Jedi Knight Dark Forces 2 sau Red Alert 2 care ne-au încântat cu o serie de ingame cinematics foarte reușite(actorul care îl interpreta pe Kyle Katarn se potrivea perfect cu personajul și cine ar putea sa o uite pe Tania? Mmmm Tania) , dar filmele live ca și preview-uri pentru joc sunt un trend în creștere în lumea ludică digital, mai ale când e vorba de un joc făcut de o firmă cu renume care beneficiază de fondurile necesare pentru o astfel de campanie publicitară.

Nu incerc să spun că acestea ar fi rele sau de lepădat de pe ecranul omului(multe sunt reușite si îmi face placer să mă uit la ele), doar că uneori se pune mai mult accent pe publicitate, și se investec mai mulți bani în asta, decât în jocul propriu-zis.

Și uite așa mult lăudatul și mult așteptatul Assassin’s Creed IV Black Flag primește încă un cinematic, “ pe viu”, plin de acțiune, pirați și actorie mai mult sau mai puțin bună. Filmulețul are cam 13 minute și personal mi-a plăcut, dar poate sunt eu subiectiv deoarece îmi place tot ce tine de pirați(filme, cărți, jocuri, poze, tatuaje, etc ) așa că vă las pe voi să decideți . Tot ce voi spune era că preferam puțin mai mult Rom și Booty(ambele sensuri ale cuvântului).

Sursa: AllGamesBeta
Sursa Imaginii:respawning.net