Cum arată Cable din Deadpool 2

Prima poză cu Josh Brolin în rolul lui Cable din Deadpool 2 a fost dezvăluită de către (cine altcineva decât) Ryan Reynolds, Deadpool în persoană, pe Twitter:

 

 

Câteva ore mai târziu și Rob Liefeld, creatorul lui Deadpool, a distribuit pe Instagram o imagine, de această dată întreagă a lui Cable. Toate detaliile costumului și machiajului ne demonstrează că aspectul din paginile benzilor desenate este respectat cu strictețe. regimul de sală îndurat de Brolin pare să fi meritat, căci avem în față un Cable amenințător, echipat atât cu arma sa obișnuită cât și cu ursulețul de pluș.

 

 

Unii dintre noi ne întrebăm cum reușește să lucreze Josh Brolin la două filme Marvel concomitent. Deadpool 2 apare pe 1 iunie 2018, la scurt timp după Avengers: Infinity War care apare pe 4 mai, în care îl joacă pe Thanos. Deși sunt licențe Marvel, filmările se petrec în studiouri și universuri fictive Marvel complet diferite, unul aparținând de 20th Century Fox iar altul de Disney. Nu cumva…Brolin este de fapt Cable cu adevărat și călătorește în timp pentru a avea timp de ambele filme?

 

Aceste imagini ce-l prezintă pe Cable sosesc în media la numai o săptămână după ce am văzut-o pe Zazie Beetz costumată în Domino:

 

Deadpool 2 este regizat de David Leitch, regizorul-cascador Atomic Blonde – care rulează chiar acum în cinematografe. Tot el s-a ocupat și de John Wick alături de Chad Stahelski.

 

Cu atâtea dezvăluiri dese din partea distribuției filmului, ne așteptăm și la un trailer în viitorul apropiat.