Lansare „The Iron Gods: Wretched Hand of Justice”

igh-001

Pe data de 17 Iulie, la magazinul de jocuri Red Goblin, a avut loc debutul literar al autoarei Mara Radu. Sub numele de Helena Cade, ea a lansat nuvela intitulata „The Iron Gods: Wretched Hand of Justice”, proiect susținut de Geek Network.

O combinație între genurile literare Science Fiction și Fantasy, „Wretched Hand of Justice” este începutul unei aventuri epice care nu trebuie ratată, continuată în volumele ulterioare ale seriei „The Iron Gods”.

Evenimentul a fost mediat de Andra Olteanu, iar cartea a fost amplu prezentată de către doamna profesor universitar Mirela Murgescu.

Este o lume sfâșiată între magie și tehnologie, divizată de către religiile oponente și barbaritatea popoarelor locuitoare, în care își face apariția știința mecanicii electrice, rapid preluată și adaptată. Trei eroi sunt uniți sub un scop comun și caută să oprească forțele întunecate care încep să bântuie asupra ținutului, în această scurtă aventură captivantă, care împletește atât elemente Fantasy cât și Science Fiction.

Poze: Cristian Lepădatu

Coperta: Ioana Dumitriu și Alexandru Bratu
igh