Logan e aclamat de critci

Pe 3 martie Logan se va dezlănțui pe marile ecrane. Cronicarii de peste ocean au apucat însă deja să-i facă recenzii.

 

Vestea bună este că recenziile sunt pozitive. Majoritatea criticilor au o părere bună sau foarte bună despre ultimul film cu Wolverine. Unii spun că ar putea fi cel mai bun film al genului cu supereroi din ultimul deceniu. Se zice că este „frumos, softisticat și totuși un film kick-ass cu supereroi”. „Este filmul Wolverine pe care mulți fani l-au așteptat de mult…dar este mult mai mult de atât de asemenea”. Se vede că Hugh Jackman, dar și producătorii, a lucrat scrupulozitate la peliculă și a dat tot ce-i mai bun din el. Așa cum merită un personaj ca Wolverine atunci când îți iei rămas-bun de la rol.

 

La momentul de față, pe RottenTomatoes filmul este apreciat pozitiv în proporție de 96% (cu o medie a notelor ajunsă la 8.2), pe Metacritic se află la 73 și pe IMDb la 9.6.

 

Cu astfel de vești, pe de-o parte răsuflăm ușurați. Deși mulți probabil cumva ne așteptam să fie un film de calitate. Pe de altă parte așteptarea și fuga de spoilere tocmai au devenit și mai grele.

Deja anticipez că voi avea aceeași teamă pe care am avut-o când am ieșit de la Deadpool anul trecut: dacă e atât de bun încât restul filmelor cu supereroi de anul acesta nu-mi vor plăcea destul de mult?