O aplicație GeekNet

tabletop match

Ți s-a întâmplat vreodată să vrei sa joci un joc de societate dar să nu știi pe care, și să stai apoi o oră din timpul în care tu și prietenii tăi v-ați propus să jucați, numai ca să încercați să vă decideți asupra unui joc. Da? Și mie… Adică, eu știu cam ce aș vrea să joc, în mare, sau ce mi s-ar părea interesant, dar care anume e jocul ăla care se joacă în 5, câți suntem acum, și durează în jur de 2 ore și nu e greu de învățat și are niște elemente de strategie și…

Și cum ar fi dacă ar exista un program care să-mi răspundă la întrebările astea?

Cum ăsta e ultimul meu semestru de licență, și cum am de făcut exact o aplicație pentru teză, m-am gandit, de ce nu o aplicație care îi ajută pe fanii tabletop să decidă ce joc să joace/să-și cumpere, în funcție de răspunsurile date la câteva întrebări. Și ce ar fi mai portivit decât GeekNet ca și incubator pentru ideea mea.

Ca și features, o asmenea aplicație, pentru mobil, ar avea:

  • Sugestii de jocuri pe baza răspunsurilor unor întrebări
  • Căutarea se poate opri după orice întrebare
  • Crearea propriei biblioteci de jocuri
  • Opțiunea căutării numai în biblioteca personală
  • Interfață simplă și ușor de folosit

O asemena aplicație ar fi de folos numai dacă baza de date ar fi destul de extinsă încât să fie de încredere. De aceea, un al doilea proiect legat de aplicație ar fi un website în care voi, utilizatorii, ne puteți ajuta în construirea acestei baze de date, prin completarea datelor despre jocurile voastre favorite și a celor despre care credeți că e musai să apară în aplicație.

Deci, voi ce părere aveți? Vi s-ar părea utilă o aplicație de genul? Ce ați schimba? Ce ați adauga?

P.S. de asemenea am nevoie de voluntari pentru un interviu de 10 minute pe acest proiect (pentru teză). Interviul poate fi ținut pe skype, în funcție de timpul liber al fiecăruia.