Prințesa și bobul de mazăre

poveste-cover

Hans Christian Andersen, generație după generație, nu a lipsit din viața niciunui copil. Ar fi cam imposibil să nu întâlnești cel puțin una din poveștile sau basmele acestui mare scriitor danez al secolului XIX în viața ta.

Poveștile lui Anderesen au luat nenumărare forme artistice și interpretări de-a lungul anilor. Ai văzut chiar și alte noi povești bazate pe cele spuse și adunate de Andersen.

 

Pe 7 mai 2016, de Free Comic Book Day, una din poveștile pe care le-ai auzit în copilărie revine într-o nouă formă – Prințesa și Bobul de Mazăre. Geek Network Print îți aduce această bucățică de copilărie sub forma unei cărți ilustrate.

 

Desenele realizate de Aniela Ariton aduc un suflu modern și colorat vechii narațiuni a Prințesei și a bobului de mazăre, amintind totodată de cărțile ilustrate de odinioară. Stilul caraghios este adaptat pe gustul copiilor din ziua de azi și pune zâmbete inclusiv pe fețele celor mari.

 

De asemenea această ediție pune la îndemână și două pagini de colorat și o pagină de labirint pentru cei mici.

 

Această cărticică cu o povestioară clasică și cu desene noi și simpatice este dedicată copiilor și părinților cu suflet de copil. Geek Network vă așteaptă sâmbăta aceasta la 12:30 în magazinul Red Goblin din București la lansare!

 

Vezi evenimentul și pe Facebook.

13103287_10153769004553768_1139531678582477349_n