REAPER MINIATURE BONES 2 – REVENIREA

Indiferent că îți place Dungeons and Dragons, Star Wars, Warhammer, Pathfinder, Fate sau oricare alt sistem de RPG-uri (Role Playing Games) Pen and Paper, un set de miniaturi care arată bine aduce un plus atmosferei pe care încerci sa o creezi prin adăugarea unei componente vizuale .

Mai sunt zece zile din cea de-a doua campanie Reaper Miniature Bones.  Zece zile în care banii asteaptă să vă sară din buzunar, portofel, sau mă rog, în format electronic, și să calatoreasca până în State în schimbul unor bunătățuri din plastic care să vă înveselească masa.

Miniaturile arată bine, așa cum ne-au obișnuit cei de la Reaper, (mă rog, cu excepția câtorva care arată dubios. Demonii din primul Kickstarter arătau mai bine și puteau și la Devils să mai lucreze puțin), și sunt perfecte pentru nevoile RPGistice ale oricărui jucător. Trebuie să menționez că Hill Giants, Oh Rats, Heroes and Villains, Lords of Darkenss, Kraken și câțiva din Dragoni arată absolut genial(și acum mai salivez puțin în timp ce scriu aceste rânduri) și cred că vor fi o plăcere de pictat pentru cei care se pricep la asta. Nu mă credeți? Aruncați o privire pe pagina lor. Link-ul e la finalul știrii.

Buba cu cea de-a doua campanie(doar trebuia să existe si o bubă, nu?) e că băieții de la Reaper nu mai vor (sau nu mai pot) să pună valoarea totală a coletului 100$(cum au făcut prima oară), ci valoarea totală minus transport. Ce înseamnă asta? Înseamnă că transportul e considerabil mai scump și în cazul în care vă coalizați mai mulți pe o comandă(pentru a împărți transportul), costurile vamale vor crește exponențial , ajungând și la o treime din comandă dacă depașiți 150% ca și valoare totală.

Am dat un mesaj celor de la Reaper să văd dacă totuși se poate face ceva în privința asta pentru cumpărătorii de peste mări și țări, iar în caz că primesc un răspuns revin cu un update.

Dacă suneți curioși să vedeți mai exact ce primiți la un astfel de proiect, mai jos aveți link-ul de la Unboxing-ul făcut de noi cu ocazia primului Kickstarter de la Reaper. În el am prezentat o parte din miniaturile primite(Cu Close up-uri pentru inspecție), iar restul armatei de miniaturi a primit poze pe care le puteți găsi pe pagina noastră.

Spor la joacă.

Reaper Miniature Bones Unboxing – http://www.youtube.com/watch?v=3oe7ad4X8Jk

Pagina de Kickstarter: http://www.kickstarter.com/projects/1513061270/reaper-miniatures-bones-ii-the-return-of-mr-bones?ref=home_social