Reconquest e un RTS indie nou cu gameplay clasic

Reconquest s-a lansat zilele astea pe Steam. Ce este? Un joc RTS în stil clasic în straie noi. Noi credem că merită să atragem atenția asupra sa. Cei care duc dorul unui Command and Conquer sănătos pot încerca acest RTS indie de la StormCube Games.

 

Abia a ieșit din Early Access însă nu toți jucătorii sunt mulțumiți de el. Se pare că deși grafica este apreciată, dar mai ales și feeling-ul, există încă câteva bug-uri. Dezvoltatorii se ocupă de noi patch-uri în continuare, așa că singurul minus care ar rămâne deocamdată este lipsa unui mod multiplayer. Astfel, fanii genului care nu sunt prea competitivi se pot bucura de o campanie, un mod skirmish precum și de niște challanges.

 

Acțiunea lui „reconquest” se petrece într-o lume deveastată de „World War III”, iar acum facțiunile încearcă să cucerească noile teritorii ale Pământului avariat.

 

Să vedem dacă micile probleme rămase vor fi rezolvate de următoarele update-uri pentru joc. Chiar și așa, RTS-ul arată bine pentru un proiect indie. Iar genul RTS nu prea se bucură de prea multe lansări în ultimii ani, așa că fanii își îndreaptă mai mult atenția către scena indie, unde alți nostalgici cu abilități de programatori construiesc noi RTS-uri, cu ce resurse au la dispoziție.

Merită încercat, mai ales că Steam dă banii înapoi dacă nu te joci mai mult de două ore.