Seară de Boardgames în cadrul festivalului Artă’n Dar

În seara de 11.12.13 (Un nou sfârșit al Lumii) s-a organizat “Seara de Boargames”,  seară ce aparține festivalului caritabil „Artă’n Dar”, organizat de ASMI (Asociația Studenților la Matematică și Informatică).

Au fost prezenți  în jur de 80 de oameni în cele 3 săli ale facultății. Una din acestea a fost acaparată de către 28 de participanți la concursul de Catan. Acesta s-a jucat în două runde, iar învingătorii (în ordinea clasării) au fost: Jean, Oana P. , Oana J.. Aceștia au câștigat boardgames-uri oferite de Ideal Board Games și Creative Board Games. În celelalte două săli, lumea s-a destins jucând diverse boardgames-uri, cum ar fi: Rețeaua Energetică, Ticket to Ride, Jenga, Activity, Game of Thrones și multe altele.  Atmosfera a fost întreținută și participanții au fost ajutați să învețe noi jocuri de către prietenii noștrii de la Taraba de Jocuri și Board Games Blog.

A fost o seară plină de energie pozitivă și amuzament. Le urăm multă baftă în proiectul cartitabil celor de la Artă’n Dar și ne vedem la următorul proiect de genul. 🙂