STASIS KICKSTARTER – 2D Isometric Adventure Horror

Atenţiune fani ai jocurilor de aventură. A venit momentul pentru încă un kickstarter. De această dată este vorba despre Stasis, un joc de aventură horror-SF 2D. Ştiţi voi, ca pe vremurile bune când Lucas Arts şi Sierra făceau legea. Doar că spre deosebire de înaintaşii săi care doreau să îţi aducă un zâmbet pe faţă pe lângă a-ţi pune neuronu la contribuţie, Stasis merge într-o altă direcţie, una mult mai serioasă.

Stasis urmăreşte povestea unui anume John Maracheck a cărei misiune este aceea de a-şi salva familia de pe o navă spaţială aflată în derivă înăuntrul căreia au avut loc experimente de neconceput.

Mai trebuie menţionată şi grafica 2D, realizată cu foarte mult stil artistic. Sincer ,eu, primul lucru pe care l-am făcut când am văzut pozele a fost să îmi caut maxilarul inferior căzut pe undeva pe sub birou*.

Proiectul are nevoie de 100.000 de USD pentru a fi finanţat cu succes. Aceşti bani vor aduce îmbunătăţiri asupra gameplayului, mai multă muzică, voci realizate în mod profesionist şi mai multe filmuleţe.

Dacă sunteţi interesaţi găsiţi linkul către pagina de Kickstarter mai jos si de asemenea trailer-ul.(puteți vedea și filmul complet pe pagina de kickstarter).

Sursa: http://www.kickstarter.com/projects/bischoff/stasis-2d-isometric-scifi-horror-adventure-game

*da, l-am găsit până la urmă. Se rostogolise sub raftu cu cărţi, fir-ar el să fie.