Știm când apare The Punisher?

 

Când a apărut acum 3 zile trailer-ul oficial pentru serialul Marvel The Punisher de pe Netflix, a stârnit tot felul de reacții pozitive cu a sa acțiune violentă și coloană sonoră kick-ass marca Metallica. Însă la final omite un lucru esențial: data lansării. Video-ul se oprește chiar înainte să poți vedea data, ceea ce sugerează că Marvel vor să ne țină încă puțin pe foc până când vom putea vedea întregul sezon. O tehnică de altfel eficace de a crea și mai mult interes și mister în cadrul promovării serialului. Iar până acum nu știm de fapt mare lucru despre poveste, nici măcar în trailer nu sunt oferite prea multe detalii. Surprizele sunt păstrate în cea mai mare măsură.

 

Însă ce te faci cu eventualele scurgeri de informații? Mai are farmec misterul? Iată că s-ar putea să știm deja data la care se lansează The Punisher pe platforma Netflix, prin intermediul ultimului număr al revistei Total Film. Desigur, nu-i exclus ca data să fie eronată. Conform paginii dedicate serialului, îl vom putea urmări pe Jon Bernthal ca Punisher începând cu 13 octombrie. Dacă mă întrebi pe mine, e o dată destul de potrivită chiar dacă nu-i un serial horror. Iar mai mult de atât mă îndoiesc că vrem să mai așteptăm după acest serial!

 

O altă speculație care circulă ar fi aceea că Marvel intenționează să țină secretă dată până la New York Comic Con (5-8 octombrie), unde vor prezenta episodul pilot în cadrul panelului sub forma unei suprize de proporții. Nici acest fapt n-ar fi exclus, iar data de 13 ar putea rămâne și în acest caz, fanii prezenți la Comic-Con bucurându-se de primul episod văzut cu o săptămână în avans – sau în acea zi să se lanseze direct tot sezonul pe Netflix. Cum te-ai simți la un panel dacă abia ai aștepta un film sau serial și producătorii spun pe scenă că se lansează „azi” în loc să dea o dată anume?

 

Dacă intenționai să îți deschizi un cont de Netflix în viitorul apropiat, sau să beneficiezi de prima lună gratuită, te sfătuiesc să mai ai răbdare până luna viitoare. Până atunci, cred că am să revăd trailer-ul de încă 10-20 de ori. Melodia One de la Metallica este incredibil de bine editată peste scenele alese.

 

Sursa: comicbookmovie.com

Jon Bernthal ca Punisher