THE MANDATE – KICKSTARTER

Frunzărind un Update pentru Divinity Original Sin(un RPG finanțat pe Kickstarter care promite o experiență de joc inedită si la care sunt backer împreună cu Dan – Contulmeulaplesneală) am dat peste alte două jocuri care mi-au stârnit interesul(parte din procesul Kicking it Forward aplicat de cei de la Larian Studios).

Primul despre care voi vorbi puțin e The Mandate. Un RPG Sci-Fi, creat de o echipă indie(pe numele său Perihelion Interactive), fondată din diverși foști membrii EA, 2K Games, Ubisoft, Funcom care au lucrat la proiecte precum Assassin’s Creed 1&2, Mafia 2, Alan Wake, FarCry 2&3, etc.

The Mandate va avea o abordare de tip Sandbox cu un Univers bogat și vast, perfect pentru necesitățile oricărui explorator, în care tu vei lua rolul unui Căpitan de Navă din cadrul Mandatului(un Acord de Pace Intergalactic) și vei încerca să restaurezi pace în Imperiul Intergalactic(și de asemenea să afli ce s-a întâmplat cu Flota Imperială trimisă de Regină împotriva Rebelilor si sabotată de către aceștia când a sărit în Hiperspațiu).

Jocul se inspiră din seriale precum Battlestar Galactica, Babylon 5, Star Trek, Firefly și producătorii spun case va pune un accent sporit pe echipaj și pe interacțiunile cu acesta, ceea ce face din serialele de mai sus un succes. Ne promit minim 40 de ore de joc, dar fiind un Sandbox world, menționează că poți ajunge si până la 100 de ore în funcție de alegeri.

Mai jos link-ul către Kickstarter si mai mule informații: