The Walking Dead #163: 730k de copii comandate

The Walking Dead #163, numărul special de 25 de cenți a depășit 730.000 de bucăți la precomenzile retailerilor.

 

Nu este clar din comunicat dacă impresionantul număr este valabil global sau doar pe teritoriul american. Nu ne-ar mira dacă e vorba doar de SUA. Oricum, până la apariție numărul va crește. Iar acestea sunt doar estimările făcute de Diamond Comic Distributors. Astfel acest număr din The Walking Dead este cel mai comandată bandă desenată din ultimele două decenii. A depășit one-shot-ul Batman: The 10-Cent Adventure care ajunse la acest record în ianuarie 2002.

 

Editura Image Comics sărbătorește 25 de ani de existență în februarie. Ocazie cu care numerele revistelor care apar luna viitoare vin la aniversarul preț de 25 de cenți.  Vorbim deci și de Invicibles #133 și Outcast #25. Pe lângă prețul special, numărul 163 reprezintă un nou număr cheie al poveștii, având 40 de pagini. În acest număr vom vedea consecințele story arc-ului The Whisperer War care s-a derulat pe parcursul ultimelor 6 numere. Noul fir narativ se numește „Conquered”.

 

De asemenea, trebuie amintit: în februarie apar două numere din The Walking Dead! #163 lansându-se pe 1 iar #164 pe 15 februarie (la prețul obișnuit). Iată coperțile celor două numere, precum și variant covers pentru 163, mai jos: