Un nou Spider-Man a fost anunțat pentru PS4

În sfârșit, Marvel și Sony s-au hotărât că avem nevoie de un joc Spider-Man de teapa seriei Batman Arkham de la Warner Bros. și DC. Eh, nu au spus ei exact asta, dar așa ne dorim cu toții să fie, și credem asta pentru că e totuși vorba de Insomniac Games (Ratchet & Clank, Resistance, Sunset Overdrive) ca echipă dezvoltatoare.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aDPWDkdNLEc&w=560&h=315]

 

În cadrul conferinței Sony de la E3 2016, a fost anunțat jocul Spider-Man (încă se lucrează la titlul complet) din trailer-ul de mai sus. Deocamdată, multe detalii nu sunt. Evident, va fi o exclusivitate pentru PlayStation 4. Un aspect care nu ar trebui să mire, iar eu cred că ar trebui să nu deranjeze mult de asemenea.

 

Chiar dacă nu citim descrierea, observăm din trailer că avem de a face cu un Om-Păianejn pe care nu l-am mai văzut înainte în jocuri și filme. După voce și mișcări ne dăm seama că acest Peter este unul deja experimentat, trecut probabil de liceu.

 

Până acum publicul pare încântat, să sperăm că nu va fi o dezamăgire. Eu am știut din totdeauna că licența Spider-Man are potențial, dar să se afle în mâini pricepute. Un open-world cu Spider-Man sună foarte bine, dar fără numeroase obiective secundare degeaba e open-world.

 

Nici măcar nu prea sunt fan Spider-Man (singura poveste care mi-a plăcut din benzile desenate a fost firul Superior Spider-Man), dar aș juca chiar în secunda asta jocul proaspăt anunțat.

 

Dar asta nu e tot din partea Marvel. Conform Polygon, vice-președintele departamentului de jocuri video Marvel a spus să sunt multe proiecte aflate în derulare, despre care însă nu se poate spune nimic momentan. Singura dezvăluire constă într-o colaborare cu Telltale Games pentru 2017.

13422412_10154163515652488_6686914388072716380_o

(sursă imagine: Marvel)