Web Series după jocuri și Nuka Break Sezonul 2

Crescând alături de jocuri(Atari, 286, Nintendo, Pentium I, etc), și dezvoltând o pasiune pentru acestea, au fost multe momente în care mi-am dorit ca povestea dintr-un joc să fie transpusă într-un serial sau într-un film(încă sper la un Planescape Torment, Baldurțs Gate sau Neverwinter Nights Movie sau TV series), dar din păcate tehnologia și resursele vremii nu permiteau; sau poate interesele companiilor mari/studiourilor capabile de a realiza așa ceva nu se aflau în industria de gaming.

Timpul a trecut, tehnologia a avansat și lucruri care in urmă cu câțiva ani costau sume fabuloase pentru a fi puse în practică au devenit submit mai accesibile. De asemenea industria de gaming s-a dezvoltat foarte mult și deodata ochii regizorilor s-au îndreptat și către achiziționarea de francize pentru jocuri. Din păcate, unele din acele francize au ajuns pe mâini indoielnice și așa au apărut decepții precum Dungeon Siege, Blood Rayne și încă câteva(mulțumim Uwe Boll, dar te rugăm să lași jocurile pe seama altora) care, din dorința de a scoate ceva rapid(cu grafică WoW) și a stoarce licența de bani, și-a pierdut din esență.

Am rămas cu speranța că va veni și o zi în care vom avea parte și de ceva mai bun. Și uite așa, la ceva timp după cele de mai sus, mulțumită progreselor în domeniu, au început să facă webseries după jocuri cunoscute și pot spune că până acum au făcut o treaba bună. Sunt mai multe site-uri care fac asta, dar azi voi vorbi de Machinima. Aceștia au câteva serii pe care merită să aruncați o privire, mai lungi fiind Mortal Kombat Legacy si Nuka Break, care este un webseries în universul Fallout și a cărui sezon 2 a fost lansat și numără șase episoade. Și printre altele, a fost si responsabilul pentru știrea de mai sus, într-un moment de contemplare profundă.

Merită menționat aici și Dragon Age Redemption, făcut în colaborare cu Felicia Day de la Geek and Saundry(alt canal care are câteva webseries drăguțe, vă recomand în special The Guild, nu e despre jocuri, dar e despre Gameri/Geeks, iar umorul din serial face tot). Dacă sunteți fani Dragon Age, vi-l recomand, mie unul mi-a plăcut, deși Dragon Age 2 a fost mai slăbuț ca primul.

Dacă aveți si voi serii găsite pe net care vă plac sau merită vizionate, lăsați-ne un comment mai jos, poate sunt mai multi oameni interesați de ele.

Vă urez vizionare plăcută!