Will Smith vrea să fie în Gotham City Sirens

Întrebat într-o emisiune de pe MTV dacă ar dori să fie în recent confirmatul film Gotham City Sirens produs de Margot Robbie, Will Smith a spus că i-ar plăcea să ia și el parte la acțiune. „O iubesc pe Margot Robbie, voi face orice își dorește și ea să facă” spune Will în cadrul acestei discuții despre Collateral Beauty, cel mai nou film în care joacă.

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lVRyBeDsFx0&w=560&h=315]

 

Filmul DC spin-off ce se zvonea că se va numi Harley Quinn and the Birds of Prey începe să prindă contur. Titlul dat este Gotham City Sirens și se va centra pe Harley Quinn, Catwoman și Poison Ivy. Margot Robbie (Harley) are și statut de producător pentru acest proiect, iar regizorul ales este tot David Ayer, care s-a ocupat de Suicide Squad – filmul aflat în vârful box office-ului românesc pentru anul 2016. Despre celelalte protagoniste nu se știe încă nimic. Ar umbla pe Internet un zvon că Megan Fox este vizată pentru Poison Ivy.

 

Nici vreo dată de lansare nu a fost comunicată încă, dar având în vedere că lucrurile încep deja să se miște, noi ne așteptăm să-l vedem cândva în 2019, poate chiar pe data lăsată liberă de Warner Bros. din schema DC Films (14 iunie 2019). Filmul Batman cârmuit de Ben Affleck are mari șanse să ocupe data liberă de pe 27 iulie 2018, din moment ce în sfârșit s-a confimat că filmările încep în primăvara aceasta.

 

V-ar plăcea ca în poveste să aibă și Deadshot un rol, sau poate doar un cameo?